Web Dizajn Beograd – Izrada sajtova

Izrada web sajtova

Web dizajn i izrada web sajtova je jedna od najvažnijih ponuda kompanije Clicks Internet Solutions. U produkciji je moguće dobiti statičan sajt izrađen u HTML/CSS tehnologiji ili (što najčešće preporučujemo klijentima) Vaš sajt može imati aktivan CMS (Content Management System) za lakše i brže upravljanje sadržajem. Za više detalja pogledajte naš portfolio ili nas kontaktirajte za ponudu.

Izrada Mini sajtova

Kao jedan od korak pri optimizaciji koristimo i takozvane Mini Sajtove za produkovanje kvalitetnih povratnih linkova ka Vašem glavnom sajtu (Off Page SEO – Link Building). Ovo su sajtovi sa “manjim” brojem strana koji se osvežavaju nešto ređe nego Vaš glavni sajt ali su svi principi izrade i SEO identični.

Izrada Landing Strana

Najvažniji deo Vaše internet kampanje jeste da dobijete nove klijente, a oni će se sa Vašom ponudom susresti na strani na koju ih odvede Vaš Oglas – Langing Strani. Veliko iskustvo naših stručnjaka Vam garantuje da će Vaše Landing strane biti produkovane tako da naprave što bolje konverzije zainteresovanih posetilaca u nove klijente (ili kroz generisanje lidova – ostavljanje kontakt informacija ili kroz direktan poziv Vašem timu za prodaju).
Dobro dizajnirana Landing Page mora bili okrenuta u potpunisti ka poboljšanju korisničkog iskustva. U isto vreme mora graditi poverenje sa potencijalnim klijentima. Pravilnim i sistematskim razvojem uz konstantno testiranje različitih verzija Langing Strana povećaćemo procenat konverzije a time ćemo optimizovati i Vaš ROI (Povraćaj Investicije). Pogledajte neka od osnovnih pravila izrade Landing Strane.

Želite ponudu? Popunite Ovu Formu

Contact Form
Ovo je poruka koju ćete nam poslati

Želite ponudu? Popunite Ovu Formu