O nama – Agencija za Intenret Marketing

Click Internet Solutions d.o.o.

Click Internet Solutions je agencija za digitalni marketing i web produkciju iz Beograda. Mi smo grupa profesionalaca iz različitih oblasti IT-a. Posedujemo višegodišnje iskustvo u Internet marketingu, web dizajnu i produkciji, programiranju, grafičkom dizajnu

U našem timu, na Vašem projektu, zajedno rade eksperti za optimizaciju i marketing na Internetu, web dizajneri, kontent diveloperi, programeri i grafički dizajneri. Oni Vam garantuju sigurno zadovoljstvo našim proizvodima, jer se uvek vodimo devizom da je Vaše zadovoljstvo naš uspeh.

Mi nudimo celovitu ponudu. Naš tim će omogućiti da sve što Vam je potrebno za izradu web projekta dobijete na jednom mestu. Od ideje i vizuelnog uobličenja, preko programerskog razvoja i produkcije do postavljanja Vaše prezentacije na Internet uz uslugu redovnog održavanja, kao i razvoja marketinške strategije za digitalno oglašavanje, tako da nemate potrebu da idete u više različitih firmi kako biste realizovali svoj projekat.

clickis-o-nama-agencija-za-digitalni-marketing

Ukoliko već znate šta Vam je potrebno ili možda imate ideju o oglašavanju na internetu, pošaljite nam poruku a mi ćemo Vam poslati ponudu. Da odmah počnemo sa saradnjom!

Pozovite nas

+381 60 72 70 847

Pišite nam

office@clickis.eu

Tražite ponudu

Popunite formu