Digitalni Marketing – Online Kampanje

Click Internet Solutions je agencija za digitalni marketing koja Vam, na jednom mestu, daje sve što Vam je neophodno za uspešno pozicioniranje na online tržištu i ostvarenje Vaših poslovnih ciljeva na internetu. Ono što Vam nudimo jeste kompletno razvijanje marketinške strategije, bez obzira da li ste već prisutni na internetu ili ne.

Projektovaćemo Direct Response i/ili Brand Visibility kampanje na internetu koristeći i kombinujući najpogodnije kanale za Vaš biznis. Vaše kampanje mogu biti fokusirane isključivo na digitalni svet ili, još bolje, mogu, i trebalo bi, da budu nastavak Vaših napora u oglašavanju kroz tradicionalne kanale (TV, radio, out of home oglašavanje, štampani materijali, direktni marketing…). Naš tim eksperata iz različitih oblasti vam garantuje da ćete dobiti ALL-IN-ONE rešenje od ideje do realizacije.

   
Internet Marketing – Online Kampanje

Google AdWords | Facebook | Httpool & Etarget

SEO

Optimizacija Vašeg sajta za pretraživače

Web Produkcija

Web Dizajn i Izrada sajtova | Grafički Dizanjn

 

Internet Marketing

adwords-google

Produkujemo online kampanje oglašavajući Vašu firmu proizvod ili uslugu kroz Google AdWords Kampanje na:

 • Google Search Network (Oglasi u rezultatima Google pretrage)
 • Google Display Network – GDN (Mreža Multimedijalnog Oglašavanja; Oglasi na Google Partnerskim Sajtovima)

Vaši oglasi će se pojaviti na prvoj strani Google-a iznad odnosno sa strane i ispod rezultata pretrage (generičkih rezultata) ali takođe i na milionima pregledanih strana Google partnerskih sajtova iz GDN-a. Mi ćemo Vam pomoći da ostvarite najbolje poslovne rezultate koristeći reklamne kampanje sa Google Oglasima (u različitim formatima: tekstualni oglasi, ritch media oglasi, video oglasi) na AdWords sistemu.

Saznajte više
facebook

Ukoliko već niste prisutni na Facebook-u vreme je da iskoristite najposećeniju društvenu mrežu na svetu. Nikako ne bi trebalo da propustite priliku za komunikaciju sa svojim potencijalnim klijentima koja na Facebook-u ide u oba smera! Društvene mreže su evoluirale i danas predstavljaju relevantno mesto pronalaženja i deljenja informacija o proizvodima i uslugama.

Mi Vam nudimo:

 • Razvoj strategije nastupa na Facebook-u
 • Community Management
 • Kreiranje i vođenje Facebook oglasa (Facebook Ads)
 • Razvoj i implementaciju Facebook Aplikacija korišćenih u marketinške svrhe
Saznajte više
httpool-etarget

httpool & ETARGET Kampanje

Neki od najposećenihjih domaćih i sajtova iz regiona su možda pravo mesto za Vaš oglas. A neke od pozicija na kojima se Vaš oglas može naći su možda upravo upravljene od strane ove dve kompanije.

Produkovaćemo, voditi, kontrolisati i optimizovati Vaše kampanje na ovim kanalima i inkorporirati ih u Vašu celokupni strategiju marketinga na Internetu, konbinujući ove kanale sa prethodno pomenutim kako biste dobili najbolje moguće rezultate.

Saznajte više

SEO - Optimizcija

Analiza niša i mirkoniša je obavezni početak svakog procesa optimizacije. Utvrdićemo kako se trenutno pozicionirate za određene fraze u okviru Vaše niše (glavne teme vezane za Vaš proizvod i/ili uslugu) kao i koje su to pod oblasti (mikro niše) koje mogu, uz pravilnu optimizaciju, dovesti dodatni organski saobraćaj na Vaš web sajt. Takođe ćemo analizirati kolika je konkurencija za svaku od definisanih fraza i ključnih reči, odnosno pojmova za koje bi bilo najbolje da se pozicionirate na generičkim pretragama.

On Page SEOOn site optimizacija podrazumeva korišćenje ovih, prethodno definisanih, ključnih reči i fraza na Vašem sajtu kroz sledeće korake:

 • Kompletno proveravanje i izmena, odnosno optimizacija, koda Vašeg web sajta (nije u direktnoj vezi sa ključnim rečima, ali predstavlja prvi korak ka optimizaciji)
 • Pisanje (SEO Copywriting) i implementacija META tagova (title, description…; nedavno Google je zvanično objavio da keywords meta tag više nije korišćen u generisanju rezultata njihove generičke pretrage)
 • Definisanje naslova i podnaslova na stranicama – korišćenje H tagova
 • Optimizovanje sadržaja, teksta, na stranicama (SEO Copywriting), odnosno inkorporacija i pravilno korišćenje ključnih reči po SEO pravilima
 • Optimizovanje slika kroz definisanje imena samih fajlova, pisanja ALT tagova, pozicioniranje slika u tekstu koji odgovara opisu slika
 • Pravilno instaliranje Google Analitycs koda
 • Pravljenje posebne stranice na sajtu sa mapom sajta (site map)
 • Interno linkovanje, odnosno tematsko povezivanje stranica sajta linkovima sa ključnim rečima
 • Kontinuirana produkcija novog SEO sadržaja (SEO Copywriting)

Off Page SEO – Off site Optimizacija je vezana za napore ka pozicioniranju Vašeg web sajta u organskim rezultatima pretrage, a koji se odvijaju van samog sajta.

 • Izrada XML mape sajta; izrada XML mape sajta za slike i video; izrada robots.txt fajla
 • Inkorporacija sajta u Google Webmasters tools uz povezivanje mape sajta, prijavljivanje sajta na pretraživače i konstantnu proveru indeksiranih strana
 • Posle indeksiranja strana Vašeg web sajta sve napore u off site optimizaciji treba uložiti u Link building tj. razvoj kvalitetnih i “legitimnih” dolaznih linkova ka Vašem sajtu
Saznajte više

Web Dizajn i Produkcija

Web Dizajn i Izrada web sajtiva

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalan pristup svakom novom projektu će omogućiti ne samo da Vaš sajt izgleda lepo, već što je mnogo važnije, bude vrlo funkcionalan i daje željene rezultate Vašem biznisu. Sajtovi koje produkujemo sadrže napredni dizajn koji omogućava intuitivno korišćenje, razvoj administratorskog dela (CMS za brz i lak pristup i izmenu sadržaja) po ustanovljenim standardima, dobru optimizaciju za pretraživače, ali pre svega Vašim korisnicima na jasan način pruža pravu informaciju o Vama i Vašem biznisu.

Za razliku od većine drugih kompanija, Click Internet Solutions daje potpunu ponudu. Svojim klijentima pružamo sve usluge u razvoju web projekata na istom mestu. Od produkcije (web dizajna i programiranja uz pouzdan CMS) do hostinga i kupovine domena, preko održavanja Vašeg sajta. Sve dobijate na jednom mestu!

Landing Strane

Pored izrade web sajtova moguće je da za Vaš biznis izradimo samo tzv. Landing strane. Ovo su pojedinačne web stranice koje služe kao odredište za Vaše online kampanje, a glavni cilj im je konverzija zainteresovanih osoba koje su videle Vaš oglas i kliknule na njega u potencijalne nove klijente! U zavisnosti od Vašeg biznis modela definisaćemo ciljeve kao i način ove konverzije.

Saznajte više
Grafički Dizajn

Treba Vam proizvod za digitalnu ili ofset štampu? Želeli biste da reklamirate svoj brend ili svoj proizvod prezentujete u najboljem svetlu? Mi vam nudimo uslugu grafičkog dizajna. Svi mediji i dimenzije koje možete da zamislite. Samo nam recite koji je cilj, a mi ćemo razviti originalne koncepte i predložiti Vam rešenja. Dizajn koji ste odobrili dobijate potpuno spremnog za štampu, u svim svim neophodim formatima (.ai, .eps, .pdf, .psd, .jpg, .png) kako biste kasnije mogli ponovo da ga koristite ili eventualno menjate i dorađujete.

Saznajte više
Tražite Besplatnu Ponudu!

Želite online kampanju? Odlično, mi ćemo Vam pomoći!