Ponuda za online oglašavanje

Uz prvu kampanju 40 € kredita >>>

Tražite Ponudu za Online Oglašavanje!

Daćemo Vam svoj stručni savet

Popunite formu sa desne strane i u što kraćem roku ćete dobiti odgovor sa besplatnom preporukom za Vašu novu online kampanju. Poslaćemo Vam besplatnu ponudu sa predlogom strategije koju će naši tim stručnjaka sastaviti isključivo za Vaš biznis!

Nemojte dalje tražiti rešenja za internet oglašavanje, sačekajte našu ponudu i garantujemo da ćete dobiti najbolji predlog za dalju promociju Vas i Vašeg biznisa na web-u. Naš tim Google AdWords sertifikovanih stručnjaka, kao i naš status Google Pratnera Vam pruža sigurnost da će Vaša kampanja biti projektovana i vođena na profesionalan način po najboljim standardima digitalnog marketinga.

Ukoliko imate dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate:adwords-certified-large

E-mail: office@clickis.eu
Tel.: +381 60 72 70 847
Uštedite svoje vreme i novac, pustite da iskusni profesionalci promovišu Vaš biznis na internetu. Probajte AdWords sa nama i dobijate 40€ kredita!

Popunite ovu formu >>>>

Besplatni kredit od 40 EUR je deo AdWords promotivnog kupona koji Click Internet Solutions ima pravo da dodeli svojim klijentima. Kupon se koristi u potpunosti u skladu sa AdWords pravilima. Promocija važi isključivo za kreditiranje oglasa plasiranih kroz Google AdWrods sistem.

Online Oglasavanje, Internet Marketing, Google AdWords

Za koju vrstu oglašavanja ste zainteresovani?

Contact Form
Ukoliko posedujete web sajt